Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: file_get_contents(https://finans.haberler.com/doviz/): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, null given in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 8

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Hafta sonu uygulanacak yasak için tedbirler alındı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cuma gecesi saat 24.00’ten 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00’e kadar uygulanacak sokağa çıkma yasağı ile ilgili sahada yapılacak çalışmalarını tekrardan değerlendirdi.

REKLAM ALANI
16.04.2020
572
A+
A-

Türkiye genelinde Cuma gecesi saat 24.00’ten Pazar gecesi saat 24.00’e kadar uygulanacak sokağa çıkma yasağı öncesi hazırlıklarını tekrardan gözden geçiren Büyükşehir Belediyesi, belirlenen günler arasında vatandaşın yanında yer alacak.

Koordinasyonda ve sahada görev yapacak personellerin yüksek hassasiyet göstereceği süreç içerisinde ilgili daire başkanlıkları ve bunlara bağlı müdürlükler görevlerinin başında olacak.

ALO 153 İLETİŞİM MERKEZİ GÖREV BAŞINDA

Sokağa çıkma yasağının olduğu süreç içerisinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İletişim Merkezi 24 saat esası ile hizmet verecek. Vatandaşlar olası acil durumlarda ALO 153 İletişim Merkezini arayarak taleplerini iletebilecek. Talepler, ALO 153 birimlerince koordine ve takip edilerek Vefa Destek Gruplarına iletilecek. Taleplere aynı gün içerisinde karşılık verilecek.

ZABITA, TALEPLERİ KARŞILAYACAK

ALO 153 İletişim Merkezi koordinesi ile görev başında olacak olan Büyükşehir Zabıta ekipleri, talep edilen adreslere ilaç, maaş çekimi, süt tedariki ve ekmek gibi temel ihtiyaçların karşılanmasında görev alacak. Vefa Destek Grubu dâhilinde görev yapacak Büyükşehir Zabıtası, geçtiğimiz haftalarda da aynı hizmeti ile vatandaşın takdirini toplamıştı.

ŞEHİR İÇİ ULAŞIM DEVAM EDECEK

Başta sağlık çalışanları olmak üzere sokağa çıkma yasağının uygulandığı saatlerde çalışmak zorunda olan personellerin şehir içi ulaşımının sağlanması için toplu taşıma araçları hizmetlerini sürdürecek. Buna göre sabah 06.30-09.00 ile akşam 16.00-19.30 saatleri arasında 11-12-20-21-21A-22-22A-23-24-26-33-36-41A-42-43-48-52-57-61-62-64-71-71A-72-73-73A-74-75-76-78-81-90 hatlarında seferler devam edecek.

SOSYAL YARDIMLAR ADRESLERE İLETİLECEK

İlgili birimlerde olduğu gibi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı da hafta içinden belirlediği çalışma programı dâhilinde sahadaki hizmetlerini sürdürecek. Daire Başkanlığı bünyesindeki Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, program çerçevesinde bünyesinde kayıtlı yardıma muhtaç ailelerin adreslere gidecek ve çalışmalarına devam edecek.

BEYAZGÜL: ŞANLIURFALILAR ASLA YALNIZ DEĞİLDİR

Koronavirüs salgınını başladığı ilk günden bu yana çalışmaları birebir takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, içerisinde bulunduğumuz günlerin mutlak suretle geçeceğini belirterek, ‘Evdekal’ çağrısına tüm vatandaşların uyması gerektiğini söyledi.

Beyazgül, “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm çalışmalarımızı tekrar tekrar gözden geçiriyoruz. Şanlıurfalılar asla yalnız değildir, bizler onlarla beraberiz. Talepleri karşılama için görev başındayız” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.