Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: file_get_contents(https://finans.haberler.com/doviz/): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, null given in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 8

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Beyazgül’le ŞUSKİ’ye bir haller oldu.

REKLAM ALANI
02.05.2020
900
A+
A-

Bir zamanlar Urfa’nın en çok şikayet edilen kurumlarından biri olan Şuski, başkan Beyazgül yönetimi ile adeta yeniden doğdu. Yenilenen yapısıyla kentin her köşesine ulaşabilen ŞUSKİ, yağmur vb. doğa olaylarına artık daha hazırlıklı. Hizmet kalitesi gelişen teknolojik altyapı ve Zeynel başkanın vizyonu ile günden güne artıran ŞUSKİ artık Şanlıurfalılara güven veriyor.

 

Alt yapıda sorunsuz bir Şanlıurfa hedefi ile çalışmalarına devam eden ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, mesai gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. 13 ilçenin tümünde 2020 planlamasını sürdüren ŞUSKİ ekipleri Başkan Beyazgül’ün talimatları ile vatandaşların taleplerini ön planda tutuyor.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı birimler, hem mevcut gündemde olan korona salgını hem de Ramazan ayında da kentteki alt yapı hizmetlerini 24 saat esaslı olarak sürdürüyor.

İçme suyu hat döşeme çalışmaları kapsamında şehir merkezi ve kırsal mahallelerde vatandaşlar için kesintisiz içme suyu temini amacıyla ekipler uygulamalarına devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda birçok ilçenin kanalizasyon ve yağmur suyu eksikliğini gidermek adına hat döşeme çalışmaları için teknik ekipler; kalıcı çözümler üretmek amacıyla gerekli fizibilite çalışmaları, yeni projeler ve yeni hibe programlarını Şanlıurfa’ya kazandırmak için programlarını sürdürüyor.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİ ÖN PLANDA TUTULUYOR

ŞUSKİ Kanalizasyon ve Bakım-Onarım Şube Müdürlüğünde ise Ramazan ayında da yoğun bir çalışma sürdüren ekipler, kent merkezi ile ilçelerdeki kanalizasyon arızaları ve vidanjör taleplerine anında karşılık veriyor. Yoğun geçen yağış sonrası tıkanan mazgal ve rögarların bakım-onarımı için sahada yoğun çalışan ekipler sonraki oluşacak sağanak yağışlar içinde önlem almış oluyor.

Sahada gerçekleşen faaliyet, hizmet ve vatandaşlar tarafından iletilen taleplerin anında koordineli bir şekilde ilgili birimlere aktarılması sonucunda olumlu geri dönüşler sağlanıyor.

 

ŞUSKİ, 7/24 GÖREV BAŞINDA

Ramazan ayı ve denk gelen sokağa çıkma yasağı süreçlerinde de çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ ekipleri son olarak Eyyübiye İlçesi Türk Meydanı Meşakiye caddesindeki arıza veren 225 nakil hattı 30 metrelik borularla değiştirilirken yine Eyyübiye ilçesi On İkiler mahallesinde yeni rögar yapımı, Haliliye ilçesi ızgara temizleme çalışmaları, Karaköprü ilçesi Akpiyar mahallesi Balıkayağı Bulvarı kayıp baca çıkarma ve yüksek bacaları yer seviyesine getirme çalışmaları ile Siverek ilçesi çermik yol kavşağında 800 duktil boru geçiş çalışmaları ile sahadaki uygulamalarını sürdürüyor.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.