Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: file_get_contents(https://finans.haberler.com/doviz/): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, null given in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 8

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Ve Süper Lig’in başlama tarihi belli oldu.

REKLAM ALANI
06.05.2020
813
A+
A-

Corona virüsü tedbirleri kapsamında ‘e 26. hafta sonunda süresiz olarak ara verilmişti. Ligin ne zaman başlayacağı sorusu merak edilirken,  Başkanı  konuyu değerlendirmek amaçlı düzenlenen toplantının ardından açıklamalarda bulunuyor.

Nihat Özdemir’in açıklamalarından satırbaşları…

Pandemi ile savaşımızda her gün daha iyiye doğru gidiyoruz. Mücadeleyi asla bırakmadan yolumuza devam etmemiz gerekiyor.

Yaşanan bu süreçten Türk Futbolu da haliyle etkilendi. Türkiye’de 11 Mart’ta ilk vakanın görülmesinin ardından maçları seyircisiz oynattık ilk ölümün ardından ise maçları erteledik.

 olarak virüse karşı kararlı mücadelemizle epey yol aldık. Futbola dönüş için de sağlık kurulumuz önemli bir çalışma gerçekleştirdi.

Bu güne dek en sağlıklı şekilde liglerimizin tamamlanması yönünde çaba gösterdik. Hep Türk Futbolu’nun selametini düşünerek hareket ettik.

Yönetim Kurulu olarak toplantımızı yaptık, görevimizin zorluğunu biliyoruz. Tüm şartları göz önünde bulundurarak bir yol haritası çizdik.

Futbolun bu krizden en az şekilde etkilenmesi için gerekeni yaptık ev yapmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı ile, Bilim Kurulu ile görüşmeler yaptık. Süreci sürekli değerlendirdik. UEFA ve FIFA ile görüşmeler yaptık.

Şimdilik olmak kaydıyla ertelenen tüm profesyonel liglerimiz ve amatör liglerimizi 12-13 ve 14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık.

Liglerin hangi şartlarda oynanacağı bakanlıkla planlanacak.

fanatik

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.