Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: file_get_contents(https://finans.haberler.com/doviz/): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, null given in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 8

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

100 yaş ve üzeri annelere Bakan’dan hediye

Urfa’da yaşayan 100 yaş ve üzeri annelerin “Anneler Günü” İçişleri Bakanlığının hayata geçirdiği proje kapsamında Valilik ve Kaymakamlıklar tarafından kutlandı. Asırlık çınarlara İçişleri Bakanı’nın gönderdiği sertifikalar teslim edildi.

REKLAM ALANI
10.05.2020
467
A+
A-

Şanlıurfa’da yaşayan 100 yaş ve üzeri 57 anneyi, sosyal mesafe ve maske kullanım kurallarını dikkate alarak gerçekleştiren Kaymakamlıklar, İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu’nun kendi kalema aldığı hatıra ormanı sertifikası ile Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in mektubunu annelere teslim ettiler.

Bakan Soylu ve Vali Erin’in anneler gününe özel hediyelerini de asırlık annelere takdim eden Haliliye Kaymakamı Metin Esen, gittiği evlerde annelerle sohbet ederek, hatırlarını sordu ve anneler gününü kutladı.

“Bizlerin En Değerli Varlığı, Siz Annelerimizsiniz”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun asırlık çınarlara gönderdiği sertifikalarda, “Dünyamız bugün büyük bir salgın hastalıkla mücadele ediyor. Siz değerli annelerimiz belki de ilk kez alıştığınız ve hak ettiğiniz kalabalık ziyaretlerden uzaksınız. Bilmenizi isteriz ki bir asırlık tecrübeniz ve bilgeliğinizin ışığında bizlerin en değerli varlığı, siz annelerimizsiniz. ‘Cennet annelerin ayakları altındadır.’ Bu belge, devletimizin siz annelerimize minnetinin karşılığı olarak Sakarya ilinde Cennet Anneleri ormanında adınıza dikilen ağacın hatırasıdır. Ellerinizden sevgi ve muhabbetle öpüyorum.” ifadelerine yer verildi.

Vali Erin’in 100 yaş ve üzeri annelere gönderdiği mektuplarda da, “Değerli Annemiz; Cumhuriyetimizin kuruluş yıllarında dünyaya gelen siz değerli annelerimiz, bu milletin kültür ve medeniyetinin hamurunu yoğuran esas kahramanlarsınız. Sizlerin hayat tecrübesi, dün olduğu gibi gelecekte de yolumuzu aydınlatan bir ışık olacaktır.

Evlerimizin başköşesindeki yerinizin, tüm milletimizin başının üstünde olduğunu belirterek, sizlerle daha nice yıllar birlikte olmayı diliyor, hürmet ve saygıyla ellerinizden öperek anneler gününüzü tebrik ediyorum.” ifadeleri yer aldı.

ANNELER ADINA HATIRA ORMANI

Anneler Gününde, İçişleri Bakanlığının Hz. Hatice Vakfı ile ortaklaşa başlattığı “Sakarya’da Cennet Anneleri Hatıra Ormanı” isimli proje için, 81 ilde yaşayan 100 yaş ve üzeri 5 bin 529 anne ziyaret edildi ve çeşitli hediyeler verildi.

Bakanlığın, Hz. Hatice Vakfı ile ortaklaşa başlattığı proje ile 81 ilde hayatlarını sürdüren 100 yaş ve üstü 5 bin 529 anne için Sakarya’da Cennet Anneleri ismiyle bir hatıra ormanı oluşturulacak.

BİHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.