Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: file_get_contents(https://finans.haberler.com/doviz/): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, null given in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 8

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

ŞUTSO’da meclis toplantısı online olarak yapıldı

REKLAM ALANI
10.06.2020
429
A+
A-

ŞUTSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı, video konferans yöntemiyle dijital ortamda gerçekleştirildi. 
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Haziran Ayı Meclis Toplantısı, video konferans yöntemiyle dijital ortamda gerçekleştirildi. 

Düzenlenen Meclis Toplantısı’nda, Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Meclis Üyeleri A.Furkan Yetim, İbrahim Toru, Mehmet Paydaş gündem dışı birer konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların sonrasında olağan meclis toplantısına geçildi. Haziran Ayı Meclis Toplantısı, 2020 Mayıs ayı Meclis Kararı, Hesaplar İnceleme Komisyonu Kararı, 2020 MAyıs Ayı mizanının görüşülmesi, 2020 Mayıs Ayı Faaliyetleri gündemiyle Meclis Başkanı Ahmet Altun başkanlığında, ŞUTSO Göbeklitepe Toplantı Salonu’nda dijital ortamda yapıldı.

Toplantı, Meclis Başkanı Ahmet Altun’un açılış konuşmasıyla başladı. Başkan Ahmet Altun açılış konuşmasında şunları kaydetti:

“1 Haziran’dan itibaren seyahat yasaklarının kalkması, restoranlar, kreşler, sürücü kursları gibi insan yoğunluğunun olduğu yerlerin açılmasıyla normalleşme sürecimizin hız kazandığını görüyoruz. Özellikle mülki idarenin almış olduğu ilimize giriş – çıkış yasağı ve çalışma saatleri düzenlemesi, Şanlıurfa’nın bu süreci en az hasarla atlatan illerden biri olmasını sağladı. Temennimiz, bundan sonra kentimizin alınan tedbirlere uyması ve sağlıklı bir normal yaşama dönmesidir.

Son haftalarda bazı sektörlerde kısmi rahatlama oldu, ancak birçok sektörde problemlerin devam ettiğini gözlemliyoruz. Bu yeni dönemde işlerin bir süre önceki gibi olmayacağı açıktır. Bunula beraber, ekonominin daraldığı bu dönemde maalesef psikolojik etkilerin de olduğunu göz ardı etmemek gerekiyor. Malumunuz, toplumun tüm kesimlerinde umumi bir durağanlık söz konusu. Önemli bir kesim, içe kapanmış yatırım ve üretimini zamana bırakmış durumda. Biz iş dünyası temsilcileri olarak bu durumu bertaraf edebilmek adına bağlı olduğumuz Meslek Komitelerimizi, pandemi sonrasına ve geleceğe hazırlamak üzere yoğun çaba sarf etmeliyiz. Uzun vadede, yeni normalin çerçevesinin belirlenmesi tüm sektörlere etkilerinin netleştirilmesini bekliyoruz. Buna bağlı olarak da yeni tüketim öğelerinin, ilimizin ve ülkemizin ihtiyaç duyacağı mal ve hizmet önceliklerinin belirlenerek, buna uygun mali işler ile teknik bilgi oluşturulması hususunda hükümetten ciddi adımlar atılacağına inanıyoruz. 

Normalleşme sürecimizin daha da hızlanmasını temenni ediyor, bu güçlüklerin üstesinden el birliği ile geleceğimizi bir kez daha yineliyor, sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” dedi.

Meclis Başkanı Ahmet Altun’un açılış konuşmasının ardından, gündem maddeleri görüşüldü ve oylandı. Oylamaların akabinde Genel Sekreter Nihal Dörtkardeş, 2020 Mayıs Ayı Faaliyetlerinin sunumunu gerçekleştirdi.

GAP POSTASI

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.