Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: file_get_contents(https://finans.haberler.com/doviz/): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, null given in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 8

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN İLÇEYE YENİ ESERLER

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN İLÇEYE YENİ ESERLER
REKLAM ALANI
16.06.2021
394
A+
A-

Eyyübiye Belediyesi, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’ın katılımıyla ilçede hayata geçirdiği 3 projenin toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

Eyyübiye Belediyesi, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’ın katılımıyla ilçede hayata geçirdiği 3 projenin toplu açılış törenini gerçekleştirdi. Eyyübiye Belediyesi’nin hayata geçirdiği Nostaljik Çocuk Oyun Dünyası, Uyanık Kütüphane ve Aile Otağı’nın (Sosyal Tesis) toplu açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağında yapılan açılış törenine; AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mehmet Açıkgöz, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya,Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven,  AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş, STK Temsilcileri, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Muhtarlar ve bölge sakinleri katıldı.

İlçe gençliğinin ve ailelerinin yaşam standartlarını ve sosyal tesis eksikliklerini gidermek için gece gündüz demeden çalışan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, GAP Bölge Kalkınma idaresi Başkanlığıyla birlikte yapılan ve çocukların aileleriyle gelip, eski oyunları oynayabilecekleri ve vakit geçirebilecekleri alan ile aileler için tasarlanmış sosyal tesis niteliğindeki Aile Otağı ve gençler için Abdulkadir Oğuz Gençlik Merkezinde hayata geçirilen Uyanık Kütüphaneye tüm vatandaşların gelip, gezmesini ve vakit geçirmesini istedi.

Toplu açılış töreninde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Nostaljik Oyun dünyamız, Aile Otağımız ve Uyanık Kütüphanemizin açılışına hoş geldiniz şeref verdiniz. Nostaljik Oyun dünyası bizim için çok önemli bir projeydi çünkü çocuklarımız evlatlarımız geçmişte atalarının oynadıkları oyunları unutmuşlardı, tarihimizi, kültürümüzü unutmuşlardı. Nostaljik oyun dünyasına çocuklarını getiren aileler için bir Aile Otağı lazımdı. Bunun da bir ihtiyacını duyduk ve bugün Aile Otağının da açılışını yapacağız. Ayrıca Türkiye’nin en genç nüfusu olan Eyyubiye’mizdeki gençlerimizi önemsiyoruz. Gençlerimiz için tabiri caizse elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk. Bugüne kadar gençlerimiz için bir çok projeyi hayata geçirdik. Eyyübiye’deki gençlerimiz fiziki ortamlardan dolayı maalesef hijyenik ve sağlıklı ortamlarda ders çalışamıyorlar. Bu sebepten dolayı Kitap otaklarımız, Gençlik merkezlerimiz , kütüphanelerimiz ve bunun yanına Uyanık Kütüphaneleri ekleyelim dedik. Sabah 08.00 gece 24.00’a kadar çocuklarımız uyanık kütüphanelerine gelip eğitimlerini alabilecekler. hayırlı uğurlu olsun. “dedi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz da Başkan Kuş’u çalışmalarından dolayı tebrik edip,”Mehmet Kuş Başkan kardeşimizi tebrike diyorum ve başarıların devamını diliyorum. Az önce izlemiş olduğumuz faaliyet çalışmalarında hızlı bir şekilde geçti arkadaşlar ben buradan şunu gördüm tüm mahallelerimize hepsine eşit şekilde hizmet gitmiş. Bugün buranın açılışındayız. açılışın en önemli öznesi Nostaljik Çocuk oyun dünyası. GAP Başkanımızı tebrike diyorum. Bu Çocuk Oyun Dünyasının faaliyete geçmesinde yatırımında GAP’ında büyük bir desteği olmuş. Nostaljik oyunları önemli Nostaljik Oyun Dünyası çok büyük bir açığı kapatıyor. inşallah bu proje bütün illerimize örnek olur. Diğer İllerimizde bu tür çalışmalar devam eder. Çocuktan sonra en önemli olan Aile. Bir Ülkenin Milleti sağlam ve ayakta olur Aile sağlam olursa çocuklarımız emin ellerde büyürler. Tabi Aile Otağının kurulmuş olması bugün burada çok önemli. Şuan burada çok önemli 3 açılış yapıyoruz. Çocuk, Aile ve kütüphane ben tekraren Nostaljik Oyun Dünyasının, Aile Otağının ve Uyanık Kütüphanesinin  Eyyübiye İlçemize hayırlı olmasını  temenni ediyor Eyyübiye Belediye Başkanımızı canı gönülden tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise şunları söyledi,” Mehmet Başkanımızın yapmış olduğu bir kısım projelerin açılışları için buradayız. Ama bir yenilik kattığını gördük. Nostaljik Oyun dünyası, uyanık Kütüphanesi ve Aile otağı. Nostaljik Oyun Dünyası Şanlıurfa’da bir ilk, Şanlıurfa’mız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Belediye Başkanlarımızla el ele verip ilimize daha güzel hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz.”

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurahman Kırıkçı da çalışmalarından dolayı Başkan Kuş ve ekibini tebrik ederek,” Azim ile Ak Parti’nin hizmet anlayışını sahaya yansıtma noktasında duymuş oldukları gayreti gerçekten Genel Başkan yardımcımız ile beraber istişare ettik gördük. Mehmet Başkanımızı tebrik diyorum, açılışların hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat Başkan Kuş’un gayretle ilçesine hizmet ettiğini kaydederek,”Eyyübiye İlçemiz  her şeyin en iyisini ve en güzelini hak eden İlçelerimizden birisi ve Mehmet Kuş Başkanımız geldiği günden beri eksiği ile sahada var olmaya çalışan Eyyübiye’ye hizmet etmeye çalışan, bir çok eksiğini aynı anda yapmaya çalışan bir Başkanımız. Gençlik Merkezleri , Otakları ile  eğitim önem veren bir Eyyübiye var. Artık Eyyübiye kalkınma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor.başkanımızı tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Gap Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mehmet Açıkgöz ise,”Şanlıurfa’mızda bir çok projeye destek verdik. Bugün de destek verdiğimiz Eyyübiye Belediyemiz tarafından  Nostaljik Oyun Dünyası bu projelerimizden biri ve bugün açılışını gerçekleştiriyoruz. Ben huzurlarınızda bu projeyi hazırlayan emek veren Başta Eyyübiye Belediyemize, Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da, “Eyyübiye İlçemiz yüzde yetmiş dört oy almış bir İlçe. Genel Merkezimiz tarafından Doğu ve Güneydoğu birincisi olduğumuz için yetkililer tarafından bizim İlçemize ayrımcılık istiyorum. Eyyübiye İlçemize açılışlarımızın hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Toplu açılış töreninde konuşan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy da açılışları yapılan tesislerin Eyyübiye’ye hayırlı olmasını dileyerek, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’u tebrik ettiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.