Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: file_get_contents(https://finans.haberler.com/doviz/): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, null given in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 8

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE ŞAMPİYON SPORCULAR YETİŞİYOR

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE ŞAMPİYON SPORCULAR YETİŞİYOR
REKLAM ALANI
08.01.2022
319
A+
A-

Haliliye Belediyesi’nin lisanslı sporcular yetiştirdiği Aliya İzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezindeki tekvando kursuna katılan sporcular, başarılarıyla Şanlıurfa’nın gururu oluyor.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, “Sağlık ve sporun kalbi Haliliye” sloganıyla sportif çalışmalarını sürdürüyor.

Her alanda gençlerin yanında olan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Aliya İzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezindeki Tekvando Kursunda şampiyon sporcular yetiştiriliyor. Lisanslı sporcular yetiştirilen kurslara gençlerin ilgisi büyük olurken, eğitimler ise uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Bu kurslara katılan gençler başarılarıyla Şanlıurfa’yı gururlandırırken, kendilerine sunulan imkanlarla başarıdan başarıya koşuyor.

Aliya İzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezindeki Tekvando Kursunda aldığı eğitim ile Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 175 sporcu arasında ilk 8’e giren 15 yaşındaki Durdu Akyüz, Şanlıurfa’da bayanlar kategorisinde Milli Takım Seçmelerine çağrılan ilk sporcu oldu. Daha sonra Avrupa Şampiyonası Başkanlık Kupası’na çağrılan Sporcu Akyüz, sunulan imkan dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Sporcu Akyüz, “Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum ve onun sağladığı bu imkanlardan dolayı bu seviyeye geldim. Hedefim 2022 yılında Başkanlık Kupasına katılıp birinci olmak. Dünya Şampiyonasına ve Olimpiyatlara katılmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haliliye Belediyesi Tekvando Takımı Antrenörü İlyas Mintaç ise şu ifadelere yer verdi:

“Durdu Akyüz’ün Şanlıurfa’da tekvando tarihinde bayanlarda bir ilk olması, milli takım seçmelerine katılması, Avrupa Başkanlık Kupasına katılması bu sporu yapacak olan bayanların da önünü açmış oldu. Bize bu süreçte yardım ve desteklerini esirgemeyen Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Öte yandan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise tekvando kurs kayıtlarının devam ettiği açıklandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.