Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: file_get_contents(https://finans.haberler.com/doviz/): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, null given in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 8

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

KARAKÖPRÜ’DE MUHTARLAR İFTARDA BULUŞTU

KARAKÖPRÜ’DE MUHTARLAR İFTARDA BULUŞTU
REKLAM ALANI
27.04.2022
229
A+
A-

Karaköprü Belediyesinin düzenlediği iftar programında ilçedeki mahalle muhtarları bir araya gelirken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli birlik ve beraberlik mesajları verdi

Karaköprü Belediyesi, ilçedeki 100 mahalle muhtarını iftar programında bir araya getirdi. Gerçekleştirilen iftar programına ev sahibi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, belediye meclis üyeleri ile muhtarlar katıldı.

Kapıda muhtarları tek tek karşılayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, muhtarlarla sohbet edip taleplerini de dinlerken, programda yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkan Baydilli konuşmasında Ramazan ayının bereketinden ve birlik, beraberlik ruhundan faydalanarak bu programı gerçekleştirdiklerini ifade ederken, ilçeyi kalkındırmak için muhtarlarla istişare ve iş birliğinin çok önemli olduğunu kaydetti.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: “Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olması nedeniyle ilçemizin kalkınmasında en büyük yardımcılarımız olan muhtarlarımızla bir araya gelmek ve hasbihal etmek istedik. İlçemize hizmet ederken hep birlikte olmamız, çalışmamız çok önemlidir.

Bu anlamda değerli muhtarlarımıza da çok iş düşüyor ve sağ olsunlar kendileri her zaman bize yardımcı oluyorlar. Bu güzel iftarda bizleri yalnız bırakmayan kıymetli muhtarlarımıza ve misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse Karaköprü Belediyesinin önemli hizmetlere imza attığına değinerek, “Pandemi arasından sonra bugün sizinle hasret giderdik. Allah bize birlik ve dirlik versin. Her zaman sizinle bir araya gelip istişare içerisinde olmaya çalışacağız” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı da muhtarların hizmet noktasında önemine değinerek, “2023 yolunda Cumhurbaşkanımızın hizmet yolunda muhtarlara verdiği değeri biliyoruz ve bu anlamda muhtarlarımızla birlik içerisinde çalışıyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Biz bu şehre hizmeti muhtarlarımızla birlikte yapıyoruz. Muhtarlarımız mahallelerindeki, çevrelerindeki sorunları bize iletiyor ve takip ediyorlar. İnşallah bundan sonra da muhtarlarımızla birlikte şehrimize güzel hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diyerek kendilerini muhtarlarla buluşturan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan da hizmet noktasında paydaşları olan muhtarlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Karaköprü’deki mahalle muhtarları da davetleri için Başkan Baydilli’ye teşekkürlerini ilettiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.