Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: file_get_contents(https://finans.haberler.com/doviz/): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, null given in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 8

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

BAŞKAN BEYAZGÜL, “14 MAYIS’TA CUMHURBAŞKANIMIZIN BALKON KONUŞMASINI DÜNYA DİNLEYECEK”

BAŞKAN BEYAZGÜL, “14 MAYIS’TA CUMHURBAŞKANIMIZIN BALKON KONUŞMASINI DÜNYA DİNLEYECEK”
REKLAM ALANI
04.05.2023
290
A+
A-

Gazeteci – Yazar Abdurrahman Uzun Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şair Nabi Dijital Sinema salonunda düzenlenen etkinlikte “Öze Dönüş” konferansı ile Şanlıurfalılarla buluştu. Söyleşide konuşan Başkan Beyazgül Şanlıurfa’nın 14 Mayıs’ta destan yazacağını kaydetti.

Gazeteci, Yazar ve Sunucu Abdurrahman Uzun, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Şanlıurfalılarla buluştu. Şanlıurfa’nın Yüce Allah’a sırtını yaslayanların şehri olduğuna dikkati çeken Abdurrahman Uzun, tarihi ve güncel konulara ilişkin bilgileri dinleyicilerle paylaştı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle kente kazandırılan ve çocuklara armağan edilen Şair Nabi Dijital Sinema Salonunda gerçekleşen konferansa gençlerin ilgisi yoğun oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de gençlerin heyecanına ortak olarak söyleşinin tamamını Şanlıurfa gençliği ile birlikte takip etti. Gençlere tecrübenin ne denli önemli olduğunu aktaran Başkan Beyazgül “Geleceğimizi şekillendirmemiz için özümüzü çok iyi bilmemiz gerekir.” Dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ”

Başkan Beyazgül, “ Öze dönüş konusu gerçekten çok önemli bir konudur. Özümüzden ayrılma gibi bir tehlikeyi yaşıyoruz. Gençlerimiz için İşin aslı disiplin, tertip, düzen bu konular çok önemlidir. Eğer bir gençlik gelecek için gayret ediyorsa özünü çok iyi bilmelidir. Bizim özümüzde ne olduğunu çok iyi bilmeliyiz. İnsanın, duygularına, hislerine, düşüncelerine tutsak olmadığı bir dünya için bu tür konferanslar bir define kıymetindedir. Burada daha önce sinemamız yoktu. Şair Nabi Dijital Sinemasını yaparak çocuklarımızın sevincine ortak olduk. Buraya gelerek ellerinde mısırlarıyla Rafadan Tayfa gibi çizgi animasyon filmlerini keyifle izliyorlar. Bazıları güneşi balçıkla sıvamaya kalkıyor ama “Güneş Balçıkla Sıvanmaz” İstanbul ve Ankara Belediye Başkanı çıkmış konuşuyorlar. Cumhurbaşkanımız vaktiyle belediye başkanıyken konuşmadı susturuldu hapse atıldı. Hiçbir şey yapmamış insanlar çıkmışlar konu mankeni gibi sahnelerdeler ne yaptınız söyleyin bakalım bu güne kadar ne yaptınız? Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı’mızın balkon konuşmasını sadece Türkiye dinlemeyecek bütün dünya dinleyecek. Bütün dünya merakla bu seçimin sonuçlarını bekliyorlar ama ben onlara diyorum ki hiç merak etmeyin seçimin sonucu belli balkona Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan çıkacak. Başka çare yok!” diye konuştu.

UZUN, “ŞANLIURFA’NIN DAR GÜNÜNDE DE İYİ GÜNÜNDE DE YANINDAYIZ”

Şanlıurfa’nın iyi gününde de kötü gününde de yanında olduğunu aktaran Gazeteci – Yazar Abdurrahman Uzun ise, “Şanlıurfa hem peygamberler şehridir. Şanlıurfa hem teslimiyetin ve gayretin de adresidir. Ben Şanlıurfa’nın dar zamanında da en sıkıntılı zamanında da buradaydım. Deprem ve Sel sürecinde de Şanlıurfa’daydım ayrıca Adıyaman’da Şanlıurfalı kardeşlerimizle beraber insanların yaralarını sarabilmek için gece gündüz uğraştık. Biz Şanlıurfa’yı severiz Şanlıurfa’da bizi sever. Öze Dönüş Konferansıyla gençlerimizle buluştuk.” İfadelerine yer verdi.

GENÇLERDEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Öze Dönüş Konferansını ilgiyle takip eden Şanlıurfalı gençler etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Beyazgül’e teşekkür ederek programın oldukça verimli geçtiğini aktardılar.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.