Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: file_get_contents(https://finans.haberler.com/doviz/): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, null given in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 8

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Van’da Vefa Sosyal Destek grubuna silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

REKLAM ALANI
14.05.2020
644
A+
A-

Son dakika haberi  Van’da Vefa Sosyal Destek grubuna silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

Son dakika gelen bilgilere göre; Van‘ın Özalp ilçesinde teröristler, Vefa Sosyal Destek grubuna silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 1 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Son dakika haberine göre; Olay, saat 12.00 sıralarında Özalp ilçesinin Mehmetalan Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Pandemi tedbirleri kapsamında karantinaya alınan Özalp ilçesi Eğribelen Mahallesi’ne Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından yardım götürüldü. Ekibin ilçeye dönüşü sırasında içinde bulundukları araca, arkadan gelen bir araçtan uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 belediye çalışanı ile yolda araca aldıkları vatandaş hayatını kaybetti, belediye çalışanı 1 kişi de yaralandı. Yaralı olay yerine çağrılan ambulansla Özalp Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da alçak saldırıya ilişkin son dakika açıklaması yaptı. Sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Devletimiz bu hain terör örgütüne, mübarek Ramazan günü gerçekleştirdiği bu alçak saldırının hesabını soracaktır” diyen Altun, “Siyaset şemsiyesi altında PKK, FETÖ ve DHKP-C gibi terör örgütlerine payanda olanlara da bunun hesabını hem devletimiz hem milletimiz soracaktır!” dedi.

İletişim Başkanı Altun şu açıklamalarda bulundu;

PKK, Van‘da Vefa Sosyal Destek Grubuna yönelik alçak bir saldırıda bulundu. Ne yazık ki görevinin başındaki iki vatandaşımız şehit düştü. Bu iki vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. PKK’lı teröristler yine iyiliği, kardeşliği hedef aldı.

Son dakika haberi I Vanda Vefa Sosyal Destek grubuna silahlı saldırı Ölü ve yaralılar var
Son dakika haberi I Vanda Vefa Sosyal Destek grubuna silahlı saldırı Ölü ve yaralılar var

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU’DAN SERT TEPKİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Mübarek Ramazan Günü’nde, gayesi yalnızca insanımıza hizmet götürmek olan Vefa Sosyal Destek Grubuna saldırarak iki kardeşimizi katlettiler. Bu topraklarda, ne kadar çabalarsanız çabalayın, ne yaparsanız yapın, “Yenileceksiniz, ve Cehennem’e sürüleceksiniz!”

Son dakika haberi I Vanda Vefa Sosyal Destek grubuna silahlı saldırı Ölü ve yaralılar var

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK’TEN AÇIKLAMA

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabı Twitter’dan son dakika açıklaması yaptı. Çelik açıklamasında, “Terör örgütü PKK insanlık dışı lanetli terör eylemlerine bu salgın günlerinde de devam ediyor. Van’da PKK’lı teröristlerce Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerini taşıyan araca yönelik saldırıda 2 kardeşimiz şehit oldu… Allah rahmet eylesin. Hepsinin hesabı sorulur, soruluyor” dedi.

Son dakika haberi I Vanda Vefa Sosyal Destek grubuna silahlı saldırı Ölü ve yaralılar var

AK PARTİLİ ÜNAL: SONUNUZ YAKIN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal da alçak saldırıya tepki göstererek, “Size sempati duyan,savunan, yaslanan,destek olan her bir kişi bu caniliğe ortaktır” dedi.

Ünal açıklamasında, “Sağlık çalışanlarına saldırdınız,hastaneleri,okulları yaktınız,öğretmenlerimizi, masum çocuk,genç ve kadınları katlettiniz. Şimdi ise yardıma koşan insanlara saldırıyorsunuz. Sonunuz yakın” ifadelerine yer verdi.

Son dakika haberi I Vanda Vefa Sosyal Destek grubuna silahlı saldırı Ölü ve yaralılar var

VAN VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Van Valiliği’nden yapılan son dakika açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi:

“14 Mayıs 2020 günü pandemi tedbirleri kapsamında karantinaya alınan Özalp ilçesi Eğribelen Mahallesi’ne Vefa Sosyal Destek Grubu kapsamında 65 HD 084 plakalı araç ile yardım götüren Özalp Belediyesi ekibinin köye yardım dağıtıp ilçe merkezine dönerken, Mehmetalan Mahallesi yakınlarında saat 12.00 sıralarında arkalarından yaklaşan bir araç içerisinde bulunan kişi veya kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırıya uğramıştır.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.