Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: file_get_contents(https://finans.haberler.com/doviz/): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 2

Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, null given in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 8

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urfamedya.com/public_html/wp-content/themes/echaber/lib/safirtema/currencydata.php on line 10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Başkan Beyazgül yol çalışmalarını denetledi

REKLAM ALANI
04.06.2020
489
A+
A-

13 ilçenin hem merkezinde hem de kırsalında çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yeni yollar açarak, açılan yolları asfaltlayarak halkın hizmetine sunuyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kent merkezinde yapımı tamamlanan ve devam eden cadde ve bulvarlarda incelemelerde bulundu. Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter  Yardımcısı Ferit Dağdeviren ve beraberindeki teknik heyetle birlikte yapımı süren cadde ve bulvarları inceleyen Beyazgül, Şanlıurfa’da gerek merkez gerekse kırsalda her geçen gün yol ağını genişlettiklerini kaydetti.

ÇARDAKLIKAYA BULVARINDA ŞEV ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Kış aylarında yaşanan yağışların ardından olası toprak kaymaları ve taş düşmelerini engellemek amacıyla Çardaklıkaya Bulvarında başlatılan çalışmaları tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolu trafiğe açtı.

Trafiğe açılan bulvarı yerinde inceleyen Beyazgül, bundan sonraki süreçte yapılması gereken çalışmaların talimatını verdi. Beyazgül, yolda yapılan şev çalışmasının ardından asfaltı yarım kalan kısmın en kısa sürede asfaltlanacağı müjdesini verdi.

MAŞUK’TA AÇILAN YOLLAR TRAFİĞİ RAHATLATTI

TOKİ ve özel sektörün yaptırdığı konutlarla birlikte yoğunluğun olduğu Seyrantepe Maşuk’ta yapımı tamamlanan ve devam eden bulvar ve caddeleri inceleyen Beyazgül, asfaltı yapılan caddeleri çok kısa sürede vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade etti.

Beyazgül ve beraberindekiler Seyrantepe Mahallesi Şehit Sedat Sağır Caddesi ve Çocuk Trafik Eğitim Merkezi Önü 7086. Sokakta yürütülen yol genişletme ve kaldırım çalışmasını inceledi.

50 METRELİK BULUNTU HOCA BULVARINİ İNCELEDİ

Beyazgül daha sonra Haliliye ve Eyyübiye ilçelerini Karaköprü’ye bağlayan Buluntu Hoca Bulvarını gezdi. Beyazgül, geçen yıl çalışmalarını hızlandırarak tek şeridi asfaltlanan yolun önümüzdeki günlerde kalan diğer şeritlerinde asfaltlanacağı müjdesini verdi.

KAVŞAK VE YOL ÇALIŞMALARI SÜRECEK

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 50 metreye çıkarılan Akçakale Yolu Kuyubaşı mevkisindeki kavşağı da revize ediyor. Ayrıca Karaköprü’de Abdulkadir Badıllı Bulvarı Orman yolunda çalışma başladı.

GAP POSTASI

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.